:-/mån
Ford-logo-webb

Ford Transit Custom

Skåp Trend 280S SWB 2.0L EcoBlue 136hk FWD AUT

Ford-Transit-Trend-Frozen-WhiteFord-Transit-Trend-Race-redFord-Transit-Trend-Blazer-BlueFord-Transit-Trend-Moondust-SilverFord-Transit-Trend-Agate-BlackFord-Transit-Trend-Chrome-BlueFord-Transit-Trend-Magnetic

Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade. Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.

Steg 1: Välj bil
Steg 2: Anpassa
Steg 3: Ansök
kr /mån

Om bilen

Årets Transportbil 2024!

Fords uppdaterade Transit Custom är den senaste transportbilen att vinna utmärkelsen Årets Skåpbil 2024! Läs mer om utmärkelsen i texten nedan.

Företagsleasing av Ford Transit Custom, Årets transportbil 2024! Nya Ford Transit Custom är Europas mest sålda skåpbil – som nu har blivit ännu bättre. Transit Custom är det ultimata arbetsfordonet för företagare som behöver pålitlighet, prestanda och praktiskitet. Med sin imponerande lastkapacitet, kraftfulla och bränsleeffektiva motor och moderna funktioner för förarassistans, kommer denna transportbil att ta din verksamhet till nya höjder. Oavsett om du transporterar varor, verktyg eller människor, är Transit Custom utformad för att möta dina behov på ett effektivt sätt.

Invändigt är denna Ford stilren, bekväm och utrustad med avancerade tekniska funktioner som gör det lättare för dig att arbeta smidigt och säkert. Dessutom har denna modell förbättrade proportioner med ett lägre insteg som gör det lättare att komma in i bilen. Med en bilhöjd på under 2 meter (gäller H1-modeller) är den även idealisk för att kunna parkera i garage. Läs mer om Transit Custom nedan.

Intresserad av leasing?

Söker du en hållbar och kostnadseffektiv lösning för företagsbil eller tjänstebil? Vår leasinglösning inkluderar allt du behöver: operationell leasing med garanterat restvärde, försäkring, service, samt vinterhjul med skifte och förvaring. Till detta får du också full kontroll på dina bilar genom vår Fleetportal. Beställ bilen hos oss idag, Ford Transit Custom kan bli din nästa tjänstebil.

Tio snabba fakta

  • Biltyp Transportbil
  • Listpris inkl. moms 513 750 kr
  • Säkerhet (Euro NCAP) Ej testad
  • CO2-utsläpp 185 g/km
  • Förbrukning 0.71 l/10km
  • Effekt 136 hk
  • Drivmedel Diesel
  • Växellåda Manuell
  • Drivlina 2WD
  • Antal säten 2

Utrustning

Ett urval av utrustning:

 

Skjutdörr höger sida

Bakdörrar

90-180 grader dörröppning

6 lastsäkringsöglor i lastutrymmet (SWB)

Eljusterbara, eluppvärmda backspeglar med inbyggd blinkers

Backspeglar svarta

Hybrid Halogen/LED strålkastare

Regnsensor

Tonade rutor

Eluppvärmd vindruta

13″ Touchscreen

Parkeringssensorer fram/bak

Backkamera

Farthållare

 

Mer information

Ford Transit Custom

Skåp Trend 280S SWB 2.0L EcoBlue 136hk FWD AUT
Ford-Transit-Trend-Frozen-WhiteFord-Transit-Trend-Race-redFord-Transit-Trend-Blazer-BlueFord-Transit-Trend-Moondust-SilverFord-Transit-Trend-Agate-BlackFord-Transit-Trend-Chrome-BlueFord-Transit-Trend-Magnetic

FÖRETAGSLEASING

fr. 0 kr/mån exkl. moms

Ingår i månadskostnaden

Garanterat restvärde

Ingen första förhöjd hyra

fr. 1500 mil / år

Försäkring

Service

Vinterhjul, förvaring och skifte

Fleet management

Digital körjournal och kundportal

Hej!

Här kommer sammanställning som du valde att skicka från fordbusiness.se Se bifogad fil.

Vänlig hälsningar,
Teamet på fordbusiness.se

Skicka sammanställningen till e-post

Sammanställningen består av information om bilen, månadskostnaden tillsammans med en TCO (Total cost of ownership) samt information om Fleetpaketet som ingår i månadskostnaden.

Att skicka en sammanställning innebär inte någon ansökan eller att du binder dig till något. Vi sparar inte din e-postadress.